Van Melick, Keurslager

Welkom

Onbezorgd genieten van natuurzuiver vlees, fijne ambachtelijke vleesproducten en zeer smakelijke kant-en-klaar gerechten. Voortreffelijke service en deskundig advies. En een ouderwets gezellige, inspirerende winkel met heel veel keus. Daar staan wij voor, al meer dan honderd jaar.

Dagelijks een verse maaltijd

Iedere dag een vers bereide maaltijd welke u alleen maar hoeft te warmen in de oven of magnetron. Dit is de nieuwste uitbreiding van het gebied van lekker eten. In het weekoverzicht staan de maaltijden van de gehele week en kunnen aangevuld worden met een soep of een rauwkost salade naar keuze.   De maaltijd wordt  dagelijks vers gemaakt en kan nog  2 dagen bewaard worden in koelkast.

Vaste aanbiedingen

Wij hebben voor u elke week weer heerlijke aanbiedingen!
Iedere dag van de week een vaste aanbieding. Voor u gemakkelijk en duidelijk. Elke dag een van onze topartikelen in de aanbieding.
Bekijk hier onze vaste aanbiedingen
 

Weekaanbiedingen

Party service

Belegde broodjes

Meer in huis

Keurslager van Melick heeft meer in huis. Zoals royaal gevulde soepen, luxe vleesgerechten, frisse schepsalades, maaltijdcomponenten allemaal uit eigen keuken. Maar ook voor uw barbecuegourmetvleesminibuffetten en ook vers gemaakte broodjes en snacks.

Wie kent niet onze eigen gemaakte vleeswaren of gehaktballen.  Wij gaan ver als het gaat om het creëren van lekker eten. Deze website geeft een indruk van onze mogelijkheden.Maar we zouden het leuk vinden als wij u mogen verwelkomen in onze winkel. een winkel waar wij trots op zijn. Het team van keurslager van Melick heet u van harte welkom.

Recept van de week

Traditionele goulash

Hoofdgerecht
Rund
Onbekend
Aardappelen, Groenten, Vlees
4 personen
Onbekend
langer dan 60 minuten
Bakken, Stoven
Internationaal

Special van de week

Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Van Melick, Keurslager

Hoofdstraat 78
6432GG Hoensbroek
0455212651
0455218351

Openingstijden

maandag 11:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 19:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten