Konijnenbout in saus op limburgse wijze

 7,50 per stuk

Artikelnummer: 3025 Categorie:

Beschrijving

Op oud Limburgse wijze bereid. De konijnenbout wordt gemarineerd in azijn – water marinade. Daarna zachtjes gegaard totdat helemaal gaar is. De marinade is de basis voor een overheerlijke saus met uien Verpakt met per stuk. (gewicht ongeveer 300 gram).

Au bain marie op warmen: verwarm een pan met water tegen het kookpunt en leg de bouten met vacuumzak ca. 30 minuten in het water.

Aanvullende informatie

Ingrediënten

Konijnenbout, uien, azijn, water, laurier, kruidnagel, kruiden en specerijen, peper en zout, BLOEM.
Bevat allergenen: BLOEM

Voedingswaarde

energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0